Top 10 meest vergeten items op vakantie

Wanneer u  op vakantie gaat is er niets zo vervelend als op de plaats van bestemming erachter komen dat u tóch iets vergeten bent. Toch gebeurt het regelmatig. DivaCamp heeft de 10 meest vergeten items voor u op een rij gezet (zodat u deze in ieder geval de volgende keer niet vergeet).

1.      Opladers voor elektrische apparaten

Denk hierbij aan de oplader voor uw telefoon, fotocamera of muziekspeler.

2.      Verloopstekkers

In Italië hebt u mogelijk een verloopstekker van het type L of een wereldstekker nodig. In de tenten van DivaCamp heeft u deze niet nodig. U kunt de Nederlandse standaard stekker gebruiken.

3.      Zonnebrandcrème en aftersun

In Italië is de zon een stuk feller dan wij in Nederland gewend zijn. Goed en regelmatig insmeren met een hoge factor zonnebrand is daarom van groot belang.

4.      Tandenborstel

We gebruiken hem elke dag twee maal daags, toch is het een van de meest vergeten items: de tandenborstel. Geen nood! Vrijwel iedere drogist of supermarkt in Italië verkoopt tandenborstels.

5.      Nagelschaartje

Een nagelschaartje is waarschijnlijk niet het eerste waar u aan denkt wanneer u op vakantie gaat. Toch is het item belangrijker dan u denkt, niets is zo vervelend dan een lange wandeling maken met te lange teennagels, onthouden dus!

6.      Geneesmiddelen

Medicijnen worden vaak vergeten omdat ze op de dag van vertrek nog gebruikt worden en vervolgens op de plek waar ze het laatst zijn gebruikt achter blijven.

7.      Toiletpapier

Naast dat u op sommige vakantiebestemmingen uw eigen toiletpapier mee dient te nemen is het sowieso altijd handig om een stukje toiletpapier bij de hand te hebben, waar dan ook.

8.      Foto- en video apparatuur

Fijne herinneringen van de vakantie willen we natuurlijk vastleggen. Daarom controleren we vaak nog last-minute ons foto- en video apparatuur, vervolgens vergeten we regelmatig alles weer in te pakken.

9.      Verbandtrommel

Natuurlijk hopen we dat dit item de gehele vakantie niet nodig is, toch is het verstandig om deze voor de zekerheid wel mee te nemen. Controleer voor vertrek ook of alle nodige items aanwezig zijn.

10. Ondergoed

Als afsluiter van het rijtje een hele belangrijke: ondergoed. Tijdens het inpakken van de vakantie-outfits wordt dit basis item regelmatig vergeten.

Bent u ook wel eens een van de bovenstaande items vergeten? Bekijk de inpaklijst van DivaCamp en zorg dat u niet voor verrassingen komt te staan.