Nieuws

Safaritenten & Tunneltenten

Met enige trots kunnen we melden dat wij een mooie stap hebben gemaakt in het nieuwe kamperen. Als een van de eersten in Toscane hebben we in 2015 safaritenten met sanitair geplaatst.

Dit is het nieuwe “Glamping”. Dit zijn geweldige tenten, met een inrichting die niets te wensen over laat. De tent is voorzien van een houten vloer en een ruime veranda. Binnenin vind u alles van steigerhout: eetkamertafel met zes stoelen, een keuken met spoelbak, een hemelbed, een stapelbed voor de kinderen, een houten kleren kast, sfeervolle verlichting. En dat alles op zeer ruimte, rustige plekken met zowel schaduw als zon. Kortom een tent waar u met heel erg veel plezier zult verblijven en waar het jammer is om weer te moeten vertrekken.

Op Camping Vallicella hadden we “maar” twee van deze safaritenten staan, maar sinds 2015 zijn er vier extra bij gekomen! Deze vier safaritenten zijn iets groter dan de andere en hebben als extra een ruime en complete badkamer met toilet, douche en wasbak.

De camping is geopend vanaf 21 april tot eind september. Dus ook tijdens de meivakantie zijn we geopend!

Naast safaritenten hebben we op camping Vallicella luxe ingerichte tunneltenten! Dit is eigen ontwerp, zeer ruim, met een houten vloer en de uitstraling van een safaritent. Al deze tenten hebben een afmeting van 7 x 4 meter. De tenten hebben een houten vloer en hebben een dubbel-deurs koelkast.