Beschikbaarheid

Beschikbaarheid Junior Safaritenten

Deze tabel geeft een beschikbaarheid weer van alle Junior Safaritenten bij elkaar. Het kan dus zijn dat er maar 1 tent beschikbaar is, maar ook 4.


Beschikbaarheid Canvas Lodges

Deze tabel geeft een beschikbaarheid weer van alle Canvas Lodges bij elkaar. Het kan dus zijn dat er maar 1 tent beschikbaar is, maar ook 9.


Beschikbaarheid 4-persoons Safaritenten

Deze tabel geeft een beschikbaarheid weer van alle 4-persoons Safaritenten bij elkaar. Het kan dus zijn dat er maar 1 Safaritent beschikbaar is, maar ook 3.

NB: Scroll verder naar beneden voor beschikbaarheid 5-persoons safaritenten

Beschikbaarheid 5-persoons Safaritenten

Deze tabel geeft een beschikbaarheid weer van alle 5-persoons Safaritenten. Het kan dus zijn dat er maar 1 safaritent beschikbaar is, maar ook 4.

Beschikbaarheid Safari Lodges

Deze tabel geeft een beschikbaarheid weer van alle Safari Lodges met sanitair.

Hieronder geen Safari Lodges beschikbaar? Bekijk dan onze luxe 4 en 5 persoons Safaritenten met sanitair (uit te breiden tot 7 personen).

Beschikbaarheid Safari Lodges

Deze tabel geeft een beschikbaarheid weer van alle 6-persoons (max. 8 personen) Luxury Safari Lodges met echte bedden, badkamer, keuken, terras en privé jacuzzi.

Hieronder geen Luxury Safari Lodges beschikbaar? Bekijk dan onze 6-persoons (max. 8 personen) Safari Lodges 6p (zonder jacuzzi).